Badkamerrenovaties om U tegen te zeggen!

Guido Steeno - Haasrode - BadkamerrenovatieEen badkamerrenovatie vergt heel wat toewijding. Gelukkig staat Guido Steeno in Haasrode voor u klaar om dit volledig voor u te regelen en dit binnen uw budget!

Wilt u eindelijk die stap zetten en gaan voor die gloednieuwe badkamer!

Stop dan met dromen en zet uw mijmeringen om in concrete plannen! Guido Steeno kan u bijstaan bij de afbraak van uw huidige badkamer en bij de gyproc-, pleister- en elektriciteitswerken. Maar ook uw sanitair en verwarming ligt bij hem in goede handen. Vervolgens kiest u de tegels, toestellen, kleuren en stijl. Van compact en klassiek tot uitgebreid en modern. Hij luistert met plezier naar wat u wilt voor uw badkamerrenovatie en verwezenlijkt het vervolgens voor u.

Van kleine tot grote werken

Zowel voor particulieren als bedrijven, Guido Steeno in Haasrode weet wat te doen! Zo plaatst hij al uw vloeren en tegels, en brengt de bijkomende chape- en grondwerken in orde. Daarbovenop is hij gespecialiseerd in de aanleg van terrassen. Laat u overtuigen door zijn reeds gerealiseerde werk en neem een kijkje in de fotogalerij.

Hebt u graag wat bijkomende informatie of meteen een gratis prijsofferte? Neem dan snel contact op via de contactpagina.

Back to Top